Sanapalasia – Yhdyssanaleikkejä ryhmien kanssa työskentelyyn

pinssit

Propelian Sanapalasia on uusi materiaali ryhmien kanssa työskentelyyn. Se koostuu värikkäistä palapelin paloista, joissa on hauskoja ja ajatuksia herätteleviä sanailuja. Materiaalin avulla voi keksiä iloa ja keveyttä tuovia ryhmätyöskentelyjä, joissa kuitenkin on “jujua”: oman olomuodon tai tunteen tarkastelua (“sohvaperunanviljelijä”) ja sanoitusapua esim. tutustumiseen (“pätkätyörukkanen” tai “tietotyökyvytön”).

Sanapalaset sytyttävät pilkettä muuallekin kuin saunanpesään. Sanapalasia voi tilata myös magneetteina ja rintaneuloina, jolloin niistä on iloa lahjana, työporukan piristyksenä tai esim. pitkään toimineiden työnohjausryhmien lopetuksissa kiitoslahjana ryhmälle.

Hinta: Sanapalaset 10kpl/19€, 20kpl/36€, 30kpl/50€ ja 40kpl/64€, hinnat sisältävät alv. 24%. Laskuun lisätään lähetyskulut.

Pinssit ja magneetit 4€/kpl, 10€/3 kpl (sis. alv 24%).

Tilaa s-postiisi sanalista, jonka avulla voit tehdä tilauksen tai lähetä yhteydenottopyyntö tästä. Lisätietoja info@propelia.fi.

Asiakaspalaute Sanapalasista:

Käytin näitä työpalaverin aluksi ja naistenleirin lopuksi. Molemmissa koettiin hyviksi ja hauskoiksi ja inspiroiviksi. Ensimmäisessä herätti pitkän keskustelun omasta työstä ja asenteesta siihen ja miten sitä voisi muuttaa. Työpalaverin ryhmässä todettiin, että olisi saanut olla enemmänkin aikaa, sillä keskustelu virisi hyvällä mielellä.

Toisessa oli jo niin rentotunut ilmapiiri, että hymyt olivat herkässä ja se oli mukava tapa lopettaa leiri, jossa oli paljon puhuttu ja jaettu omia tarinoita. Olen näistä erityisen kiitollinen.      Kiisi Isotalo, T:mi Arkullinen tarinoita

palapelipinssit

Comments are closed.