blogikirjoitukset

Miten se mistä olen tulossa, vaikuttaa siihen mihin aion olla menossa?

Suunnistusmetafora pisti miettimään, millaisten karttojen avulla tässä mennään eteenpäin arkielämän eri kerroksissa. Käytössä on yhtäaikaa ja päällekkäin esimerkiksi vanhemmuuden, työuran ja oman hyvinvoinnin karttoja. Kiire ja toiminnallisuus saattaa luoda tunteen, että pidämme käsissämme pakanamaan karttoja. Hidastamalla, työelämässä esim. työnohjauksen avulla, tavoitamme tutkimisen tilan, jossa maamerkkejä alkaa piirtyä näkyviin. Mikä polku meidät tähän toi ja mitä vaihtoehtoisia reittejä edessä on?

Välillä mennään etukenossa uudelle rastille, välillä tutkitaan takakenossa karttaa ja punnitaan reitinvalintaa.

Tuesday
30
October 2012
This entry was posted in blogikirjoitukset. Bookmark the permalink.

Comments are closed.